Данило Ожго: “Перемагають лише ті, хто працюють на 101%!”

З 25 лютого до 25 березня небайдужі вишнівчани змагалися за 1 000 000 гривень на реалізацію поданих ними проектів з розвитку Вишневого: створення зелених зон, облаштування сучасних дитячих майданчиків, установки камер відеоспостереження тощо.

Ми з братом Назаром Ожго подали проект з впорядкування трикутної земельної ділянки на в’їзді у Вишневе між вулицями Київська та Святошинська з перетворенням її на сквер з гарнимидоріжками, столами, лавками, освітленням і велопарковками та можливістю влаштовувати там пікніки.

За офіційними результатами Громадського бюджету-2019, наш проект з 170-ма голосами посів третє місце. А це означає  те, що протягом року він має бути реалізований.

Збирати голоси було дуже цікаво. Мій товариш Олег Балабан, оператор на Новому каналі, відзняв нам відео ділянки з дрону; Анна Кириченко, співвласниця антикафе Edison.Hub дозволила залучити адміністраторів і відвідувачів закладу проголосувати; Олександр Чаплигін, власник кав’ярні «Найзатишніша зупинка твого міста», поставив табличку з закликом підтримати проект на вітрині.

Оскільки процедура реєстрації на сайті була дещо складною, ми зняли відео-інструкцію, як це зробити з першого разу. Вона набрала 575 переглядів і нею користувалися автори інших проектів, що дозволило залучити більшу кількість людей до голосування.

Люди прагнуть бачити зміни, саме тому одній вишнівчанці я пояснював, як зареєструватися на сайті об 00:30.

Наприкінці ми вже втомилися від цілодобової агітації проголосувати за наш проект, але Сергій Нагорняк порадив поставити перед собою амбітну ціль: ще 100 голосів. Мовляв, перемагають не ті, хто працює на 99%, а ті, хто працює на 101%.

Після цієї розмови ми залучили ще 75 електронних і 8 паперових голосів. Що далі?

Автори проектів-переможців будуть запрошені на відповідні комісії міської ради для створення проектно-кошторисної документації, яка потім буде затверджена міською радою й реалізована комунальними підприємствами.

Все лише починається.

 

 

 

Всього коментарів: 0

Залишити коментар

Ваш e-mail не буде опубліковано.