Для захисту парку у Вишневому – передавав звернення особисто Порошенку, – Сергій Нагорняк

Численні виступи на сесіях, звернення до міського голови, прокуратури Київської області, Генпрокурора Юрія Луценка, народних депутатів Ігоря Кононенка та Артура Палатного – ось далеко не повний перелік того, що, за словами депутата Вишневої міськради Сергія Нагорняка, доводилося робити протягом останнього року для захисту парку на 10 га.
Читайте також: Чиновники з ДАБІ виявили у рейдера-забудовника дрібне правопорушення, щоб не сердити його серйознішими

“Окрім того, для захисту майбутнього парку (у світлі останніх подій підкреслюю цю цифру), я звертався з касаційною скаргою на судові рішення, які мали технічний характер для узаконення дій забудовника, а саме просив скасувати ухвалу Апеляційного суду Київської області від 14.03.2017 та рішення Києво-Святошинського районного суду Київської області від 18.01.2017 р.”, – написав учора, 7 вересня, Сергій Нагорняк на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

Читайте також: Як міська влада (не)захистила право вишнівчан на парк
Депутат міськради також зазначив, що передав колективні заяви про вчинення кримінальних правопорушень до НАБУ та Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

“Також зустрівся з Міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим, який після нашої розмови передав моє депутатське звернення очільнику Нацполіції Сергію Князєву. З розряду неможливого – зустрівся з Президентом України Петром Порошенком та передав звернення “Щодо незаконної забудови ТОВ “Євро 2000″ паркової зони міста Вишневе, – зазначив Сергій Нагорняк”. – Чому попри все це будівництво триває – на жаль, зовсім інша історія. Але це точно не привід опускати руки”.

Читайте також: Як у вишнівчан хочуть вкрасти землю. Повна хронологія подій

Всього коментарів: 0

Залишити коментар

Ваш e-mail не буде опубліковано.