Відкриття депутатської приймальні

Сергій Нагорняк - Відкриття депутатської приймальні

[:ua]Під час виборчої кампанії, на зустрічах із мешканцями міста, я чув не тільки слова підтримки, — люди відверто розповідали і про негаразди, з якими живуть, та нарікали на те, що часто вони залишені владою віч-на-віч зі своїми проблемами.

Тому дозвольте Вам повідомити, що для забезпечення постійного зв’язку з виборцями була відкрита моя депутатська приймальня як депутата Вишневої міськради.

Тут готові Вас прийняти, крім мене, ще й члени моєї команди – фахівці з права та житлово-комунального господарства.

Тут ви зможете залишити своє повідомлення, отримати безкоштовну юридичну консультацію або записатися на особистий прийом до мене.

Час прийому громадян:

з понеділка по п’ятницю з 10:00 год. до 12:00 год.

Телефон прыймальни: +38 (067) 778-14-40 +38 (067) 440-29-12

Адреса депутатської приймальні: м. Вишневе, вул. Першотравнева, 14, оф. 2[:ru]Під час виборчої кампанії, на зустрічах із мешканцями міста, я чув не тільки слова підтримки, — люди відверто розповідали і про негаразди, з якими живуть, та нарікали на те, що часто вони залишені владою віч-на-віч зі своїми проблемами.

Тому дозвольте Вам повідомити, що для забезпечення постійного зв’язку з виборцями була відкрита моя депутатська приймальня як депутата Вишневої міськради. Тут готові Вас прийняти, крім мене, ще й члени моєї команди – фахівці з права та житлово-комунального господарства. Тут ви зможете залишити своє повідомлення, отримати безкоштовну юридичну консультацію або записатися на особистий прийом до мене. Час прийому громадян:   з понеділка по п’ятницю з 10:00 год. до 12:00 год.

Адреса депутатської приймальні: м. Вишневе, вул. Першотравнева, 14, оф. 2

Карта приймальня[:]

Всього коментарів: 0

Залишити коментар

Ваш e-mail не буде опубліковано.