ДАБІ проведе позапланову перевірку діяльності ТОВ “Євро 2000”

Державна архітектурно-будівельна інспекція України розпочала позапланову перевірку на об’єктах будівництва “ТОВ Євро 2000”. Підставою для позапланової перевірки стало колективне звернення 258 вишнівчан до ДАБІ з вимогою скасувати видані відомством містобудівні умови і дозвіл на початок будівництва на ділянці 10 га.

Про це стало відомо з відповіді чиновників, яку вони підготували жителям Вишневого аж на 3 сторінках. Цікаво, що про позапланову перевірку зазначається лише у кількох абзацах листа, натомість все інше місце знадобилося для того, щоб аргументувати чому Держархбудінспекція не винна в тому, що Журба отримав дозвіл на будівництво, оскільки вона лишень виконувала рішення суду.

“За результатами проведеної позапланової перевірки та у разі виявлення порушень вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, Департаментом будуть вжиті відповідні заходи реагування”, – зрештою зазначено наприкінці документа.

Нагадаємо, цього року Департамент ДАБІ у Київській області вже проводив позапланову перевірку, в результаті якої було виявлено порушення пункту 4.8. Державних будівельних норм “Організація будівельного виробництва”.

Щодо ТОВ “Будінвестконтакт” (підрядник ТОВ “Євро 2000”) були винесені припис і навіть постанова у справі про правопорушення від 25.04.2018 року.

Читайте також: Колективне звернення до ДАБІ підписало понад дві сотні вишнівчан

Всього коментарів: 0

Залишити коментар

Ваш e-mail не буде опубліковано.