За 3 доби петиція про облаштування зупинки набрала необхідну кількість голосів

облаштування зупинки у Вишневому

15 січня вишнівчанка Оксана Гомонець на сайті Вишневої міської ради зареєструвала петицію з проханням облаштувати зупинку по вул. Чорновола біля переїзду.

Лише за 3 доби петиція набрала необхідну кількість голосів. Тепер, відповідно до «Положення про електронні петиції у місті Вишневому», її мають розглянути не пізніш як через 3 робочих дні.

«Зупинка «переїзд» в напрямку Києва обслуговує щонайменше 3 маршрути та має великий пасажиропотік. До розширення дороги була обладнана для захисту пасажирів від опадів, вітру чи палючого сонця, а також мала лаву для тривалого очікування транспорту. Однак на відремонтований посадковий майданчик її не повернули. Прохання подбати про зручність перебування пасажирів, особливо в негоду, на даній зупинці, шляхом встановлення лави з навісом (павільйону)», – йшлося у петиції.

Особливості цій ситуації надає те, що у той час, як одні містяни пишуть петиції з проханням встановити зупинку, інші – готові її облаштувати своїм коштом. Одним із них є вишнівчанин Павло Богдан, який ще у червні пропонував таку ініціативу.

«Уже кілька місяців є ідея подарувати місту спеціально облаштовану зупинку біля переїзду, на якій би також було розташоване табло з графіком роботи переїзду та годинником. Безкоштовно! Але  натомість міська влада просто дала дозвіл на встановлення на цьому місці чергового кіоску», – у червні в інтерв’ю газеті «Вільний розвиток Вишневого» сказав Павло Богдан.

Наразі на сайті Вишневої міської ради також можна підтримати  петиції про створення «Школи учнівського активу м.Вишневе», облаштування ковзанки, встановлення дорожніх знаків на розі вулиць Молодіжної та Ватутіна тощо.

Всього коментарів: 0

Залишити коментар

Ваш e-mail не буде опубліковано.