Історії про спроби викрадення дітей у Вишневому і Крюківщині повинні стати поштовхом для змін, – Сергій Нагорняк

Викрадення дітей

Депутат Вишневої міської ради Сергій Нагорняк прокоментував історії про спроби викрадення дітей у Вишневому і Крюківщині.

Нагадаємо, 2 тижні тому мережу сколихнула інформація про те, що у Крюківщині, а за кілька днів і у сусідньому Вишневому, були спроби викрадення школярів, які після уроків поверталися додому зі школи.

«Так, на щастя, цього разу все обійшлося. У Крюківщині взагалі не підтвердився факт спроби викрадення. Але діти досі налякані. Моя старша донька навіть боїться заходити до під’їзду. А що, коли б все не обійшлося? Що, коли б виявилося запізно?» – написав він на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

На думку Сергія Нагорняка, єдиний шанс уникнути трагедії у майбутньому – розпочати комплексне впровадження «розумних» технології та розбудову міської цифрової інфраструктури.

«Розумні міста – це про відеонагляд за дорогами та перехрестями, дитячими садочками та школами, інтерактивними освітлюваними дорожніми переходами. У 12,8% українських міст (за інформацією Датагруп) є навіть система відеонагляду, щоб контролювати роботу комунальних служб, вивіз і прибирання сміття. Розумні міста – це коли є моніторингові центри обробки інформації, отриманої з камер відеонагляду. Сучасні міста з технологіями, які нам доступні, мають бути безпечними й комфортними. І діти не повинні боятися повертатися зі школи та заходити до під’їздів», – зазначив у дописі політик.

Всього коментарів: 0

Залишити коментар

Ваш e-mail не буде опубліковано.