У проекті будівництва шляхопроводу є певні зрушення. Але які відчуття у тих, хто проживатиме біля нього?

У грудні віце-прем’єр України Володимир Кістіон заявив, що у 2019 році на будівництво шляхопроводу в нашому місті буде виділено 100 мільйонів гривень  із бюджету України.

Це третина від озвученої раніше виконкомом суми, необхідної для будівництва шляхопроводу.

Вишнівчани, які проживають в приватному секторі, повз який проходитиме шляхопровід, обурені та засмучені.

Вони переконані, існують варіанти його розміщення поза житловою зоною. Так, аби не створювати дискомфорту для городян. Окрім того, відповідно до генерального плану міста, має існувати ще один (головний шляхопровід), який би не просто поєднував дві частини міста, а й розв’язував 0проблему переїзду через залізничну колію у цілому.

Жителі приватного сектору навіть мають групу у Вайбері під назвою «Стоп переїзд», де обговорюють варіанти переміщення шляхопроводу та способи вплинути на рішення влади.

Власники будинків на вул. Ломоносова схвильовані, оскільки вулиця, на якій вони проживають, зі спокійної перетвориться на завантажену машинами, брудну та шумну дорогу. Ті, хто проживає на вулицях Миру, Вишневій, Братів Гавришів, Свободи, Залізничній занепокоєні шумом від дороги та загазованістю, яка безперечно зросте на території приватного сектору. Також, на їхню думку, такий проект будівництва шляхопроводу не розв’яже питання сполучення південної та центральної частин міста, а створить транспортний колапс за умови, якщо першим не буде побудований шляхопровід-розв’язка для великого потоку машин (він є в генеральному плані міста)

Можливо, влада міста не хоче братися за справді складний і важливий проект і саме тому, аби удати, що працюють – роблять маленький шляхопровід?

 

Назар ОЖГО

Всього коментарів: 1
  • Микола
    • Автор: Микола
    • Додано: 15 Лютого, 2019/19:23

    Вважаю найбільшою проблемою в Вишневому залізничний переїзд ,який з’єднує наше місто

    Відповісти

Залишити коментар

Ваш e-mail не буде опубліковано.