Жителі Вишневого масово скаржаться на проблеми з теплом у квартирах

У вишнівчанки Алли Гречаної від початку опалювального сезону батарея в квартирі була ледь теплою. Жінка неодноразово зверталася до ЖЕКу з цього питання, проте воно ніяк не вирішувалося.

Нині жінка просить перевірити систему опалення та зробити перерахунок послуг за тепло.

Схожі проблеми й у жителів будинку на Першотравневій, 20. Вишнівчани скаржаться на те, що отримують космічні платіжки за опалення, натомість батареї у їхніх квартирах ледь теплі.

«У квартирах постійний перепад тепла. Удень батареї ледь теплі, вночі – трохи тепліші. Був випадок, коли на ніч взагалі вимкнули батареї», – зазначають люди у колективному зверненні до депутата Вишневої міської ради Сергія Нагорняка.

Про те, що відомості щодо стану будинку, наведені у колективному зверненні громадян, знайшли своє підтвердження, говорить і сам депутат міськради.

«Факти вказані вишнівчанами справді мають місце і знайшли своє підтвердження при неодноразових  зустрічах з виходом безпосередньо на місце»,  – сказав Сергій Нагорняк.

Також він зауважив, що наразі звернувся з депутатськими запитами до керівників комунальних підприємств «Вишнівськтеплоенерго» та «УМГ».

 «У разі підтвердження неналежної якості наданої послуги з централізованого опалення проситиму вжити передбачених законодавством заходів щодо перерахунку плати за  кожен день неналежного надання послуги вишнівчанам», – підкреслив Сергій Нагорняк.

Всього коментарів: 0

Залишити коментар

Ваш e-mail не буде опубліковано.