Автівки з салону, нові фаворити та активний самопіар: міська рада відкрила сезон закупівель

Квітень-травень у місцевому самоврядуванні характеризується початком активних закупівель. Це й не дивно: вже зібрано частину податкових надходжень до бюджетів усіх рівнів та й погода сприяє виконанню капітальних та поточних робіт.

Цього року однією з особливостей закупівель є те, що в країні відбувається процес зміни влади на рівнях керівників ОДА/РДА, а значить, із місцевих адміністрацій менше коштів “вибиватиметься” на проекти районного та обласного рівнів, що в ідеалі дасть місцевим радам сконцентруватися на локальних проектах.

Ми проаналізували, які тендери вже встигла провести Вишнева міська рада.

Що вже купило Вишневе?

Нове авто

Автопарк міської ради Вишневого поповниться новеньким Renault LOGAN. Вартість закупівлі склала 398 тис. грн. Авто має бути надане переможцем торгів до 31.12.2019. Як в подальшому використовуватиметься автівка, наразі не відомо. Цікаво, що на офіційному сайті Renault стартова вартість автомобіля становить 273 тис. грн.

Прибирання

3 млн 200 тис. грн коштуватиме місту збирання побутових відходів протягом року. Чи достатньо цієї суми та чи ефективно надаватимуться послуги – містяни зможуть пересвідчуватись щодня.

Міські улюбленці

У міської ради з’явився новий фаворит. Із початку року 4 тендери на загальну суму майже 3 млн грн виграла компанія ТОВ “БУДСИСТЕМГРУП”. Цікаво, що ця компанія була зареєстрована лише 1 березня 2019 року, а вже 28 березня здобула першу перемогу – у тендері на капітальний ремонт та благоустрій території по вул. Черновола (від вул. Ватутіна до вул. Дорошенка) на суму 500 тис. грн. Уже за 2 тижні, 10 квітня, ця ж компанія стає переможцем 3-х торгів на майже 3 млн грн.

Так, за 1 млн грн ТОВ “БУДСИСТЕМГРУП” здійснить капітальний ремонт та благоустрій території по вул. Київській, 5; за 800 тис. грн – капітальний ремонт та благоустрій території по вул Європейській, 43; та за 260 тис. грн відремонтує територію по вул. Європейській, 3.

Хочеться побажати успіху цій юній, але вже такій успішній фірмі! Чомусь віриться, що в неї ще все попереду, адже бюджетний рік тільки стартував, а прихильність посадовців міської ради вже видно неозброєним оком.

Піар

500 тис. грн коштуватиме місту друк газети, в якій висвітлюється діяльність міської ради. Нагадаємо, що на грудневій сесії Вишневої міської ради депутати ліквідували КП “Інформ”. Тож тепер друком займатиметься ФОП Жаронкін В. І.

 

Всього коментарів: 0

Залишити коментар

Ваш e-mail не буде опубліковано.