До 14 червня можна подати документи на посаду директора КП «Палац культури і мистецтв»

До 14 червня триває прийом документів на посаду директора комунального підприємства «Палац культури і мистецтв» Вишневої міської ради Києво-Святошинського району Київської області.

Читайте також: «Вишнівськтеплоенерго» стало одним із найкращих КП: реакція соцмереж

На сайті міської ради опублікували загальні вимоги до кандидата:

Вища освіта відповідного напрямку підготовки, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіння державною мовою та здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Для участі у конкурсі треба подати такі документи:

·         заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

·         автобіографія, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;

·         копія документа, що посвідчує особу, копії документів про вищу освіту;

·         два рекомендаційні листи довільної форми;

·         мотиваційний лист довільної форми.

Документи приймають за адресою: 08132, Україна, Київська область, Києво-Святошинський район, м. Вишневе, вул. Святошинська, 29, каб. №5 загальний відділ Виконавчого комітету Вишневої міської ради Києво-Святошинського району Київської області.

Електронна адреса (e-mail): [email protected]

Довідки за телефоном: +380 (4598) 5-37-98

Нагадаємо, минулого року міська влада вже двічі намагалася знайти людину на посаду директора КП «Палац культури і мистецтв», однак обидві спроби виявилися невдалими.

Читайте також: Дубль 2. У Вишневому тривають пошуки директора «Палацу культури і мистецтв»

Всього коментарів: 0

Залишити коментар

Ваш e-mail не буде опубліковано.