Уже з цього місяця вишнівчани можуть отримати консультацію лікаря он-лайн

Медична консультація онлайн

Проконсультуватися з лікарем не виходячи з дому – тепер можливо. Двічі на місяць вишнівчани можуть отримати консультації вузькопрофільних фахівців лише зателефонувавши чи написавши у Viber.

Зокрема, на такій он-лайн консультації можна порадитися з ендокринологом, неврологом, інфекціоністом, кардіологом чи психіатром.

Консультації відбуватимуться у середу з 14:00 до 17:00. Телефон для спілкування з фахівцем:  0974023456.

Нагадаємо, про те, що відтепер сімейні лікарі, крім особистих прийомів, будуть також зобов’язані відповідати на телефонні дзвінки пацієнтів повідомила ще у квітні на телеканалі  1+1 в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун.

«Щоб отримати консультацію від сімейного лікаря і не сидіти у чергах, можна отримати від нього консультацію телефоном. Ми будемо вимагати від сімейних лікарів, щоб вони не лише спілкувались із пацієнтами напряму, а також відповідали на їхні дзвінки. Пацієнт може телефоном розповісти лікарю, що йому потрібне направлення, можна це робити через електронну систему охорони здоров’я, і пацієнт може піти до свого спеціаліста навіть без того, щоб зайти до свого сімейного лікаря і спілкуватися з ним», – сказала тоді Уляна Супрун.

Графік консультацій лікарів

Графік консультацій спеціалістів

Всього коментарів: 0

Залишити коментар

Ваш e-mail не буде опубліковано.