Перший дзвоник пролунав для 165 першачків Вишнівської ЗОШ №1

Сергій Нагорняк привітав першвчків

Цього року у загальноосвітній школі №1 м. Вишневе вперше за парту сіли 165 учнів, які навчатимуться у 6 класах. Загальна кількість дітей у школі збільшилася на 100 осіб.

Під час урочистостей з нагоди свята директор школи Володимир Плахотнюк відзначив, що цього року першачки йдуть у школу у знаменний для України час – її 25-річчя. Відтак на них покладено великі надії за майбутнє нашої країни.

Крім того, Володимир Григорович подякував міській владі і депутатам за допомогу у фінансуванні та розбудові школи.

«Це додасть комфорту і сприятиме кращому перебуванню дітей у школі. Звісно, це не вирішує наразі усіх проблем, але ми звикли долати труднощі», – підкреслив директор школи.

Водночас депутат Вишневої міської ради Сергій Нагорняк запевнив, що питання добудови школи і досі гостро стоїть на порядку денному його діяльності.

«Боротьба за поліпшення умов навчання учнів Вишневої ЗОШ №1 і надалі буде моїм пріоритетом. Бо саме зі школи починається майбутнє нашої країни, а воно залежить від освічених і креативних людей, таких, якими сьогодні є сучасні юнаки й дівчата, – зауважив Сергій Нагорняк. – Діти – це те, заради чого ми живемо й працюємо. Мені б дуже хотілося, аби в наших школах виховували достойних людей, справжніх українців, які поважають своїх батьків і люблять свою країну».

Також зі стартом навчального року депутат анонсував для учнів конкурс «юних інтелектуалів». За умовами якого, переможцями стануть та отримають цінні подарунки ті учні, які продемонструють найкращі оцінки у різних предметах.

Всього коментарів: 0

Залишити коментар

Ваш e-mail не буде опубліковано.