У Вишневому відкрили унікальну спортивну арену. Як це було

Спортивная арена Favorite fit

Унікальну спортивну арену «FAVORITE FIT», будівництво якої тривало 8 місяців, відкрили у Вишневому. Її загальна площа становить майже 1500 квадратних метрів і займатися там зможуть до 700 дітей.

спортивна арена вишнівської зош
За словами голови Києво-Святошинської РДА Мирослави Смірнової, ця арена має стати  головним спортивним об’єктом району.

«Ми хотіли все зробити так, щоб спортом було займатися престижно», – сказала на відритті закладу Мирослава Смірнова.

Найскладнішим етапом роботи був монтаж арочної конструкції, для чого спеціально встановили устаткування, яке дозволяє гнути металеві секції, що збираються і монтуються на місці.

«За інженерними рішеннями аналогів цьому проекту в Україні немає – таку конструкцію у нашій країні ще ніколи не створювали», – повідомляють в РДА.

У новозбудованої спортивної арени є навіть власний слоган «Змінюй світ з FAVORITE FIT» та гімн. Ведучим заходу був відомий шоумен та радіоведучий Сергій Бриль.

На заході також був присутній народний депутат України, голова комітету ВРУ з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму Артур Палатний.

Артур Палатний

«Я впевнений, що тепер ми багато побачимо чемпіонів світу, чемпіонів Європи – вихідців із Києво-Святошинського району», – сказав Артур Палатний.

Окрасою заходу стали показові виступи вихованців секцій гімнастики, дзюдо, боксу, карате та фехтування.

спортивна арена вишнівської зош

спортивна арена вишнівської зош
Заслужений тренер України Віктор Мужчина сказав, що сьогодні здійснилася його мрія «нарешті працювати у такому залі».
спортивна арена вишнівської зош

«20 років тому ми вперше відкрили секцію дзюдо у другій школі у підвалі. З тих пір процес не зупинявся, ми росли, але тепер нарешті моя мрія здійснилася – працювати у такому залі! У Вишневому дуже міцне коріння дзюдо і я думаю, що ми побачимо ще багатьох спортсменів, які підуть слідами Світлани Ярьомки», – сказав Віктор Мужчина.

Всього коментарів: 0

Залишити коментар

Ваш e-mail не буде опубліковано.