Бійка, заблокована трибуна та тітушки рейдера-забудовника: у Вишневому відбулася сесія міської ради

, заблокована трибуна та тітушки рейдера-забудовника

Припинити будувати нові ЖК та створити нормальні умови для життя вимагали сьогодні вишнівчани на черговій сесії міської ради.

Людей обурює, що у той час, коли у садочках, школах та поліклініці вже давно бракує місць навіть для дітей місцевих жителів, влада продовжує давати дозволи на зведення нових житлових комплексів.

«Усе що ми маємо – це наша громадянська позиція. З легкої руки Іллі Валерійовича земля у місті була віддана забудовнику Журбі. Нас, жінок, б’ють на полі. Міський голова на полі не з’являється. Маленькі діти, які сьогодні також прийшли до цієї зали хочуть мати садочки, де дотримані усі санітарні норми; не переповнені і не в аварійному стані школи. Ви порушили усе, що могли», – говорить активістка Юлія.

Ще однією підставою для обурення вишнівчан стало те, що міський голова одноосібно вирішив не включати до порядку денного петицію  «Про розгляд на черговій сесії Вишневої міської ради питання про дострокове припинення повноважень міського голови Дікова І.В.».

До слова, ця петиція, яку нещодавно зареєстрував Ігор Момот, за короткий час набрала необхідну для розгляду кількість голосів.

Читайте також: Юрист: вишнівчани недооцінюють підступність керівників міста

Прикметно, що іншу петицію, також зареєстровану Ігорем Момотом   «Про скасування містобудівних умов виданих ТОВ «ЄВРО 2000» таки було включено до порядку денного. І в результаті її підтримала більшість депутатів.

Підтримав містян депутат Вишневої міської ради Сергій Нагорняк, який підкреслив, що така вибірковість неприпустима.

«Чому Ви вибірково включаєте петиції до порядку денного? Прошу підтримати петицію Ігора Момота і також її поставити на голосування», – звертаючись до міського голови сказав Сергій Нагорняк.

У ході сесії ситуація подекуди загострювалася настільки, що люди двічі блокували «трибуну» міського голови.

Окрім того, одна з «активісток» очільника міста накинулася з кулаками на іншу присутню у залі жінку.





Всього коментарів: 3
  • Дмитро
    • Автор: Дмитро
    • Додано: 31 Травня, 2018/17:16

    Шановний Сергію маєте гарну сторіну та чудові бігборди по м. Вишневе. Прошу Вас розглянути можливість вжити конкретні дії в напряму перегляду затвердженого детального плану центральної частини міста. Впевнений, що ви маєте необхідні ресурси та юридичну підтримку для підготовки позову суду від імені одного з мешканців м. Вишневе про скасування даніх рішень Вишневої міської ради. Яскравим прикладом є справа № 369/7646/15-а за позовом Долі до Вишневої міської ради яка розглянута Києво-Святошинським районним судом.

    Відповісти
  • Tetiana
    • Автор: Tetiana
    • Додано: 31 Травня, 2018/19:56

    Багато хто з вишнiвчан виходили на Майдан проти злочинно
    I влади, а свое мiсто не захистили,нарештi пприйшло розумiння, що. треба боротися з мI
    сцевими бандитами

    Відповісти
  • Сергій Нагорняк
    • Автор: Сергій Нагорняк
    • Додано: 1 Червня, 2018/14:37

    Дякую, Дмитре. Так, байдуже спостерігати за тим, як міські чиновники здають Вишневе на потіху забудовникам – для мене цілком неприпустимо!
    Юристи, які працюють зі мною у команді, вже збирають доказову базу, вивчають у нюансах нормативне регулювання та судову практику. Це все необхідно для того, аби скасувати ганебні рішення. Про свої наступні кроки та результати одразу повідомлю громаду!

    Відповісти

Залишити коментар

Ваш e-mail не буде опубліковано.