ТОП-5 місць, де можна гарно провести час у Вишневому

Обережно! В цій статті я заявляю, що у Вишневому є не тільки наливайки-розливайки та інша нечесть, яка вільних робить невільними. Так, я стверджую, що наше місто прекрасне і я знаю, де гарно й корисно можна провести час, не сідаючи на маршрутку Вишневе-Київ.

Я не рекламую ці заклади\місця, коли пишу про них. Але я впевнено рекомендую. Отже, прошу до вашої уваги топ-місця, які варто відвідати, або ж які можуть бути корисними у нашому місті:

1. Сквер «Батька та Сина» – вул. Ломоносова, 3.

Фото з сайту spasinnya.com

Тема парку для Вишневого болюча, але поки найзеленіша та найохайніша зелена зона у всьому місті – сквер «Батька та Сина», що знаходиться біля церкви «Спасіння», або ж як в народі кажуть «красна церква». Цей сквер доглянутий настільки, що ти просто не здатен помітити якихось недоліків. Щовечора там багато сімей з колясочками, або людей котрі сидячи на лавці щось емоційно обговорюють.

2.TOLOKA – вул. Європейська, 31А

Ресторан, який змінив уявлення вишнівчан про заклади харчування у Вишневому, адже раніше настільки якісно, стильно та круто ніхто не робив. Місце не просто для обіду чи кави, бо там все зроблено для того, аби ви максимально комфортно провели свій час та насолодились перебуванням там.

3. Edison – вул. Святошинська, 27Д.

Фото з сайту “Мистоинформ”

Місце розвитку, праці та натхнення. Такий собі освітньо-творчий простір у нашому місті. Послухати лекцію, відсвяткувати день народження, помалювати, пограти в мафію, пінг-понг чи настільні ігри можна саме тут. В приміщенні дуже просторо й естетично гарно, саме це і надихає на творення чогось великого, справді крутого.

VR club – вул. Святошинська, 38

Я не вірив, що це може бути настільки захопливо та цікаво. Це не просто ігри в комп’ютер, це можливість відчути себе в ігровому просторі. Справді літати, ухилятись від куль чи стріляти з лука. Навіть не знаю, як можна передати ці відчуття словами, думаю варто спробувати, тим паче перші 15 хв тестової гри абсолютно безкоштовні.

5. Приймальня Сергія Нагорняка – вул.Першотравнева 14, офіс 2.

Дійсно безкоштовна та якісна юридична консультація. Інколи, не знаєш, яким чином вирішити те, чи інше питання в правовому полі. В цій приймальні вирішили більш як сотню складних юридичних питань, тому можна сміливо та спокійно звертатись по допомогу. З понеділка по п’ятницю з 10:00 год до 12:00 год.

Назар Ожго

Головне фото з сайту “spasinnya.com”

Всього коментарів: 0

Залишити коментар

Ваш e-mail не буде опубліковано.