У Вишневому земельні питання на мільйони розглядають за півтори хвилини – пряма мова

У Вишневому земельні питання на мільйони розглядають за півтори хвилини

Остання сесія міської ради, яка відбулася 23 серпня, мене вкотре переконала, що цю систему треба негайно змінювати. Адже адекватно працювати у такому режимі неможливо.
Уявіть: на сесію було заплановано

80(!!!) земельних питань. При тому, що документи з цих питань у мене з’явилися лише за тиждень. Чи можливо їх повноцінно дослідити, зрозуміти хто насправді зацікавлені сторони, перевірити законність? Звісно, ні. Тому я і мої думаючі колеги від таких рішень під час голосування утрималися.

Так само «нашвидкоруч» розглядаються питання і на комісіях. 80 питань лише за дві години! Арифметика проста: 1 земельне питання, інколи вартістю у мільйони, – усього за півтори хвилини! Вражає, правда? Ніхто не виїжджає на земельні ділянки, не вчитується у документи, не аналізує наслідки…

Якщо у нашому місті так багато проблем, може почнемо проводити сесії двічі на місяць, чи тричі? Власне стільки, скільки потрібно! Але усі питання повинні бути ґрунтовно досліджені – для цього люди нас і обрали, а не для того, щоб «під шумок» депутати побільше відхопили собі землі.

Всього коментарів: 0

Залишити коментар

Ваш e-mail не буде опубліковано.