Вишнівчан закликають до безстрокової акції протесту

Висловити незгоду з тотальною забудовою Вишневого та останньою вільною ділянкою землі, де згідно з Генеральним планом міста має бути парк, закликають городян активісти.

Безстрокова акція протесту “ЗАХИСТИМО ПАРК У ВИШНЕВОМУ РАЗОМ!” має розпочатися вже сьогодні, 16 серпня, о 20:00. Місце збору: вул.Машинобудівників, 17 (біля церкви).

Читайте також: Чиновники з ДАБІ виявили у рейдера-забудовника дрібне правопорушення, щоб не сердити його серйознішими

“Частина Нашої рідної домівки (земельної ділянки у м. Вишневе, призначеної для паркової зони), за негласної підтримки та відповідно бездіяльності мера міста Іллі Валерійовича Дікова, а також під прикриттям посадових осіб різного роду державних органів (голови районної адміністрації М. Смірнової, голови Києво-Святошинського суду Т. Дубас, керівників районної прокуратури та поліції), зухвало захоплюється загарбниками-відморозками в якості рейдера-забудовника ЖУРБИ В. (ЖК «Софіївська Слобідка») та найнятих ним «тітушок», які постійно ображають і погрожують нашим небайдужим мешканцям (у тому числі жінкам з дітьми) фізичною розправою”, – написала активістка Наталія Коробенко.

Тітушки проти вишнівчан. Фото з групи “Вишневе парк”

Організатори очікують, що до акції протесту долучаться також народні депутати України, представники всеукраїнських та місцевих громадських організацій, телебачення, волонтери, учасники АТО, депутати Київської обласної, Києво-Святошинської районної та інших рад – представники різних політичних сил України.

“В часи, коли представники влади і державні структури, які мають захищати інтереси та життя громадян, працюють на злочинців Ніхто крім Нас, як звичайних мешканців міста цього не зробить!” – додала Коробенко.

Нагадаємо, 14 серпня компанія ТОВ “Євро 2000” розпочала  будівництво ще кількох чергових будинків на місці, де,  згідно з Генеральним планом міста, має бути парк.

Опубліковано Marichka Goroshko Понеділок, 13 серпня 2018 р.

 

Читайте також: У Вишневому жорстоко побили активіста. Погрожують і іншим (відео)

Окрім того, 23 серпня о 10:00 можна прийти на сесію міської ради та висловити свою думку щодо бездіяльності керівництва міста.

Читайте також: Бійка, заблокована трибуна та тітушки рейдера-забудовника: у Вишневому відбулася сесія міської ради

Всього коментарів: 0

Залишити коментар

Ваш e-mail не буде опубліковано.